Aura-Soma termékek

A SZÍN-HELY-en megtekinthető, megvásárolható, illetve megrendelhető termékek köre felöleli az Az Aura-Soma® alapvető termékei (egyensúly üvegek, pomanderek, kvinteszenciák, színesszenciák, arkangyal olajesszenciák, légfrissítők, füstölők) mellett a Shire Farm-ról származó kozmetikumokat, továbbá könyveket, CD-ket, posztereket, és az Aura-Soma Products Ltd által forgalmazott valamennyi terméket.

Ha többet akarsz tudni róluk, meg szeretnéd nézni, vásárolni a termékeket,  csak lépj velünk  Kapcsolat – ba.

“Az Aura-Soma® Termékek nem minősülnek terápiás készítményeknek, semmilyen alkalmazási módjuk nem tekinthető gyógyászati, vagy gyógyhatású módszernek” – az Aura-Soma Products Limited, UK. tájékoztatása.

 Egyensúly üvegek

Aura-Soma-Bottles-Yellow

A 123 db 50 ml-es, két rész különböző színkombinációit tartalmazó Egyensúly üvegkészlet az Aura-Soma rendszer szíve. A színek segítenek bennünket, hogy jobban érezzük és megismerjük magunkat. Az üveg választása – ablak a lelkünkre, egyre többet tudunk meg önmagunkról. Az üvegekben gyógynövények, esszenciális olajak, kristályok és drágakövek energiája kapcsolódik az adott színhez, segítve, hogy bennünk egyensúly és harmónia jöjjön létre.

A szín választás nagyon személyes és életünkben számos területen hatnak a tudatos és tudattalan választások. Mint sok más rendszerben, ahol a hasonló hasonlót vonz, itt is ösztönösen vonzódsz azokhoz a színekhez, amelyek tükröznek és támogatnak téged abban, hogy az légy, aki vagy és amire szükséged van az optimális jó közérzet eléréséhez.

Az egyensúly üvegekhez kapcsolódó Aura-Soma® termékek

image-13

 Színesszenciák

A  színesszenciák (15 db)  támogatják at érzelmi és mentális test kapcsolatát a fizikai testünkkel, a bennük lévő kristályok, ásványok és növények speciális színrezgéseivel.

Untitled-6

Pomanderek

A 18 különböző színű pomander fiola – 49  gyógynövény kivonatával és  színekkel támogat, hogy élénkek maradjunk.

0000011_pomanders

Az Aura-Soma Pomanderek megtisztítják és felfrissítik az energia rendszert. Az emberi energiamező legyengül a mindennapi élet során és a pomanderek helyreállítják az egyensúlyt. Ráadásul ezek az értékes keverékek hatékonyan használhatók, hogy a szándékodra összpontosíts a mindennapokban.

Kvintesszenciák

A 15  kvintesszencia növényi kivonataival segíti a pozitív energia áramlását.

quin LADY PORTIA

A kvintesszenciák támogatják, hogy megértsd, ki és mi vagy. Használhatók a figyelem összpontosítás gyakorlatoknál, meditációnál, elmélkedésnél.

Az Arkangyal olajesszenciák

Az Arkangyal olaj Esszenciák (9 db) az Aura Soma® rendszer legújabb, ötödik pillére, amely “tisztít és kondicionál”, azaz jó állapotba hoz.

Archangeloi 20ml_gabriel

Ezek az esszenciák segítenek bennünket, hogy  minden emberrel és minden élőlénnyel akkor lépjünk kapcsolatba, amikor védelemre és vezetésre van szükségünk. Abban is segítenek, hogy összpontosíts a szándékaidra és felismerd a képességeidet a változások idején. Miután közelebb visznek önmagad megértéséhez, támogatják az egyének, csoportok vagy közösségek lehetőségeinek jobb kiaknázását.

 

További A-S termékek

Légfrissítők

Az Aura-Soma® légfrissítő sorozata 18 a pomanderekhez igazodó, 15 kvintesszenciákhoz kapcsolódó és 4 az arkangyalolajokhoz kötődő 100 ml-es, valamint 5 pomander és 5 kvintesszencia 20 ml-es légfrissítő elemből áll. A légfrissítők tisztítják, energetizálják a környezetet.Air Con 20ml_lady nada

Tusfürdők

A 13 különböző színű, különböző növényi kivonatokat tartalmazó tusfürdők kényeztetést jelentenek a testnek.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Egyéb  A-S termékek

Erik esszenciái

Amateras_G_El_for_WEB_large

EriksEssences

Alaptermék árak 23.április 1-től

ÁRVÁLTOZÁS

%d blogger ezt szereti:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close