Aura-Soma®

New-look-1

Az Aura-Soma® a színek, gyógynövények, kristályok  organikus rendszere, amely segít, hogy boldogabbak, egészségesebbek és életerősek legyünk. Javítja a közérzetünket, hatására  kiegyensúlyozottak és nyugodtak leszünk.

Az  Aura-Soma® Színrendszer az első olyan rendszer, amely a föld természeti energiáit használva segíti önmagunk megerősödését. A rendszer önválasztó, hiszen senki nem ismer bennünket jobban, mint mi saját magunk.

Minden egyes színes üvegben organikus gyógynövények, növények és kristályok esszenciája található. A színek, amelyek fizikailag vonzanak bennünket, azok, amelyekre szükségünk van.

Az  Aura-Soma® azoknak szól, akik a jó közérzetre összpontosítanak, azoknak, akik erősíteni akarják természetes képességeiket, de azoknak is, akiket vonzanak ezek a vitalitást hozó  termékek, bár nem igazán értik, miért és hogyan. A színes üvegek a legkiválóbb wellness eszközök, amelyek elősegítik a boldogságot, vitalitást, egyensúlyt, kreativitást ás örömet.

Ahhoz, hogy az Aura-Soma® segítő hatását felfedezzük, legjobb, ha egy személyes konzultáción veszünk részt egy képzett konzulensnél.  Aura-Soma® konzultációt tartani kizárólag az Akadémia által képzett, regisztrált  Aura-Soma konzulensek jogosultak. Az Aura-Soma honlapon további információkat is találhatsz.

A konzultáció időtartama kb 1-1,5 óra, a választott négy üveg információiról beszélgetünk, és képet kapunk az üvegek és esszenciák, pomanderek használatáról.

Ha többet szeretnél tudni az Aura-Soma®-ról, vedd fel velünk a kapcsolatot 

Aura-Soma Akadémia Képzési rendszere

A gyakorló konzulensek és a tanárok képzése az angliai központ, az Aura-Soma Academy – irányításával történik.

Az Akadémia alapítványi formában működő oktatási szervezet Angliában, az általa kiképzett tanárok tarthatják világszerte az Aura-Soma® konzulensi és továbbképzési  tanfolyamokat  – 2004. óta már Magyarországon, a Szín-Helyen is. Az Aura-Soma®, mint a színek egy speciális rendszere 1983-ban jött létre, azóta a konzultációs témák, módszerek és alkalmazások széles tárháza áll rendelkezésre, hogy segítsünk magunknak és másoknak abban, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból. A konzulens (angol szóhasználatban: Practitioner) az, aki az üvegválasztás esetén a szakszerű információkat adja. A konzulensi képzés 3 fokozatú. A résztvevők az angliai központ regisztrált hallgatói lesznek, a tananyag a világon mindenütt egységes, a kapott bizonyítvány is nemzetközi.

A konzulensi képzés három szintje:

A KÉK TANFOLYAM (1. SZINT)

Blue-Level-1courseimage

A SÁRGA TANFOLYAM (2. SZINT)

Aura-Soma-Bottles-Yellow

A VÖRÖS TANFOLYAM (3.SZINT)

Red-Level-3course image

Az elérhető tanfolyamok  megtalálhatók, a Aura-Soma honlapon, ahonnan a  hallgatók regisztráció után a tanfolyami részvétellel egyidőben online megkapják a tananyagokat a konzulensi képzés minden szintjén, most már magyarul is. Ezen a honlapon megtalálhatók az egész világon, igy Magyarországon is az érvényes regisztrációval rendelkező tanárok és konzulensek nevei, elérhetőségük, naprakész információkkal.

Shire Farm

Az AURA – SOMA®  egyensúly üvegekben lévő gyógynövényolajok  az angliai Shire Farmon termesztett növényekből származnak . A több mint 200 hektáros területen biodinamikus módszerekkel termesztik azokat a gyógynövényeket, amelyek az Aura-Soma Colour-Care-System® használ.

DCIM100MEDIADJI_0075.JPG

Ugyanezeket a gyógynövényeket alkalmazzák a kozmetikumok előállításánál is. Az Aura –Soma termékei között megtalálható cikkek (mint például a nagyon népszerű tusfürdők, légfrissítők) mellett a Shire Farmon termesztett gyógynövények alkotják az alapját az  Aura-Soma Pegasus  parfürmöknek is, amelyeket Aura-Soma Products Limited felügyelete alatt állítanak elő. A parfürmök kizárólag e gyógynövényekből származó természetes és  organikus olajokból és alkoholból állnak.

Az Aura-Soma Pegasus parfümökhöz hasonlóan a Shire Farmon termelt gyógynövények képezik az  alapját az AEOS organikus kozmetikumoknak is.

Az AEOS kozmetikumok 2014-ben elnyerték a  Natural Health Magazin díját.

 

 

%d blogger ezt szereti:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close