Magunkról

A SZÍN-HELY több, mint 15 éve működik  Aura-Soma® képzési, illetve konzultációs helyként. Az Aura-Soma® konzulensi képzések minden szintjét Básthy Tünde regisztrált tanár tartja.

P1030505 (1)

A konzulensi képzések és az Aura-Soma  konzultációk mellett a SZÍN-HELY-en más események és rendezvények is elérhetőek. Lehetőség van a Kabbala 72 Angyala és az Aura-Soma® kapcsolatának, valamint a Pillangó és Tengeri Esszenciák megismerésére. A személyes konzultációk mellett a SZÍN-HELY-en mód van többek között autogén tréningre is.

Az Aura-Soma konzultáció egy teljesen egyénre szabott, önválasztó folyamat az Egyensúly üvegekkel. Bízz az intuíciódban: Azokra a színekre van szükséged, amelyek tetszeni fognak. Együtt áttekintjük a választott színeidet, és felfedjük a jelentésüket, összefüggéseiket és saját utad mélységeit, egyúttal megbeszéljük, milyen termékeink segíthetik leginkább, hogy a mindennapi életedben boldogság és életerő legyen.

A konzultációk díjairól itt tájékozódhatsz : Konzultációs dijak 23.04.01. től

A SZÍN-HELY az Aura Soma Products Ltd. magyarországi szerződött disztribútora, itt minden A-S termék megvásárolható, illetve megrendelhető.

Az Aura-Soma® termékei mellett megrendelhetők a Pegasus és az AEOS kozmetikai termékek , valamint az ErikEssences esszenciái is. A SZÍN-HELY-en vásárolni, a megrendelt árukat átvenni a nyitvatartási időn kívül (e-mailben vagy telefonon történt) előzetes egyeztetéssel, a megbeszélt időpontokban lehetséges.

Csomagküldésre is van mód, e-mailben történő megrendelés és egyeztetés esetén.

Ha kapcsolatba szeretnél lépni velünk klikk ide

A SZÍN-HELY-et a FI-AD Tanácsadó és Oktatási Kft. működteti.

A FI-AD Tanácsadó és Oktatási Kft. felnőttképzési nyilvántartási száma: B/2020/005879

Forint számlaszámunk: 10700378-69129296-51100005  (FI-AD Kft)

EURO számlaszámunk:10700378-69129296-50000005 (FI-AD Kft)

Adatkezelési szabályzat

Aura-Soma-Accredited-Stamps_teacher

%d blogger ezt szereti:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close